Seniorkonsulent

Bjørn Aron Josefsen

Bjørn Aron er en allsidig og dyktig systemutvikler som siden 2010 har vært engasjert i mange prosjekter i både privat og offentlig sektor. Han har hatt roller som systemutvikler, teknisk arkitekt og prosjektleder i komplekse utviklingsprosjekt innen telekom og logistikk. Bjørn Aron tilegner seg raskt ny kunnskap, og er veldig interessert i AWS plattformen. Som systemutvikler er han meget allsidig og har erfaring med backend- og frontend-utvikling innen både Java og .NET-relaterte teknologier. Han er analytisk av natur og flink til å analysere sammenhenger og finne potensiale for forbedringer, både i tekniske løsninger og i prosesser, og er dermed en sterk støttespiller i moderne utviklingsteam. Han er en ansvarsbevisst og dedikert ressurs når det gjelder å imøtekomme kundens ønsker og behov, og er høyt verdsatt av kolleger og kunder.

Bjørn Aron har internasjonal erfaring fra blant annet opphold i USA, og fra håndtering av indiske team. Han liker å holde seg faglig oppdatert og ser gjerne relevante forelesninger, leser blogger og faglitteratur.

Vi utvikler Norges IT-fremtid

Kontakt oss

Telefon +47 906 83 146

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Rebel

Universitetsgata 2

0164 Oslo

Miljøfyrtårnsertifisert siden 2015

ISO 9001:2015 sertifisert siden 2023

En del av overhuset hvit

Copyright © 2019 JProfessionals AS | Personvern